Adres; Gerard Heus; Molenweg 57; 3738 DD Maartensdijk; Telefoon	+31 346 211 029; Fax	+31 346 214 726; Mobiel	+31 651 526 045

Opbouw Begeleidingsauto

Uitgeklapt systeem
Uitgeklapt systeem met hoogte meetstok

In Duitsland is het verplicht bij zwaar transport begeleidingsauto's te gebruiken met matrixbord. Wij bieden u een oplossing voor deze regelgeving. De matrixborden zijn lichtgewicht, eenvoudig te bedienen en zonder ingewikkelde elektronische uitklapsystemen.

In 2003 is de eerste transportbegeleidingsauto aangeschaft. Deze is door Gerard zelf opgebouwd voor Frankrijk en Nederland. In 2004 werd de vraag om ook in Duitsland te begeleiden steeds groter. Duitsland heeft striktere regelgeving omtrent transportbegeleiding. Daarnaast is het ook zo dat in de regelgeving in een aantal deelstaten in Duitsland afwijkt van elkaar. Daardoor is het werken met een dynamisch matrixbord (BF3 standaard) onontkoombaar. Er is toen een opbouw met matrixbord ontwikkeld die voldoet aan alle eisen uit Duitsland. Nadat ook de vereiste diploma's en vergunning behaald waren kon in Duitsland transport begeleid worden.

In 2005 is de matrixinstallatie ontdekt door andere transportbegeleiders. En inmiddels is de ontwikkeling en opbouw van de installaties geworden tot wat het nu is. Er worden matrixborden voor klanten ontwikkeld en geinstalleerd.

Hiernaast ziet u foto's van een reeds geïnstalleerd bord.

In actie in Duitsland
In actie in Duitsland